Piept de pui cu crusta de cipsuri

de MotanLaOale in Pui, 24 Sep 2019 | 2077 vizualizari

 

O inovatie crocanta si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (600 g)
  • 100 g faina
  • 50 g pesmet
  • 100 g cipsuri de orice fel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • MARINADA
  • condiment pentru pui
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu crusta de cipsuri:

Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.

Se pun in marinada, se amesteca bine, se acopera si se tin la frigider o ora.

Intr-o farfurie se pun 100g faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

In a treia farfurie se amesteca pesmetul cu cipsurile maruntite la robot.

Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet cu cipsuri.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe sarvetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

S-au mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri de vara.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crusta de cipsuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui