Piept de pui cu dovlecel

de Bya Ralu in Pui, 11 Aug 2015 | 3148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • vegeta/piper
  • 1 pahar de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel:

Pieptul de pui se taie fasii si se pune cateva minute la prajit in uleiul de masline.

Ceapa se taie solzisori si se adauga peste pieptul de pui.

Dovlecelul se spala bine, nu se curata de coaja,se taie fasii lungi sau bucati mai mici, dupa preferinte, iar morcovul se taie rondele.

Se pun pe rand bucatiile de dovlecel, rondelele de morcov si condimentele.

Se pune 1 pahar de apa si se acopera cu capac,lasam la foc potrivit circa 5-10 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu prune si vin