Piept de pui cu legume la cuptor

de alilianaa in Pui, 24 Feb 2014 | 5459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui
  • un dovlecel
  • o vanata
  • 500 g ciuperci
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 3 graunti usturoi
  • 30 g ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume la cuptor:

Legumele se curata si se spala. Dovlecelul si vanata, rondele, morcovul- betisoare subtiri, ceapa- felii rotunde, ciupercile- taiate jumatati sau sferturi daca sunt mai mari. 

Din sare, piper, cimbru, ulei am facut un amestec pe care l-am pus peste legume si am amestecat. Din legume am facut un ,, pat". Peste acesta am pus pieptul de pui portionat si dat cu sare, piper. Am adaugat usturoiul tocat marunt.  Am pus o ceasca de apa si am dat la cuptor. 

In 30-35 min. este gata. Noi l-am servit cu felii de paine prajita cu branza Gottage Cheese. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]