O reteta usoara si satioasa pe care o fac cu drag pentru fetele mele.
Pentru inceput ceapa curatata si ardeiul le taiem cubulete.
Intr-o tigaie punem untul la topit si calim legumele. Cand sunt gata, le punem intr-un vas de yena.
Pieptul de pui taiat cubulete il calim 10 minute in untul ramas de la legume si adaugam ciupercile bine stoarse cand este gata puiul. Compozitia o punem peste legume in vasul de yena.
Faina rumenita in putin unt o amestecam cu smantana si o repartizam peste pui. Deasupra punem felii de rosii si dam vasul la cuptor 15 minute. Scoatem vasul si presaram cascaval ras deasupra si mai lasam 10 minute pana se topeste cascavalul.
Pofta buna!
1
daca nu vreti sa caliti legumele si pieptul de pui, le puteti fierbe.
2
in loc de legume se pot folosi castraveti murati si gogosari, este un deliciu.