Piept de pui cu mujdei de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Pui, 29 Iul 2014 | 5282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 2-3 linguri cu ulei
  • Pentru mujdei de usturoi:
  • o capatana de usturoi
  • o lingurita cu ulei de masline
  • 2-3 linguri cu smantana
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mujdei de usturoi:

Curatam pieptul de pui, il sapalam bine si il taiem in felii. Il saram, il stropim cu ulei si il coacem la 150 de grade aproximativ pana ce se rumeneste usor. (Am folosit cooker-ul)

Intre timp curatam usturoiul, feliem cateii si ii saram. Ii maruntim si ii pasam impreuna cu o lingurita cu ulei de masline. Adaugam busuiocul maruntit si smantana. Omogenizam si pastram sosul la rece pana la servire.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaliguta