Piept de pui cu mustar la cuptor

de Corinuta in Pui, 29 Oct 2010 | 9320 vizualizari

 

O reteta rapida, usor de facut si saraca in calorii:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat (aprox.400g)
  • 3 linguri de mustar (daca aveti Dijon)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi 
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mustar la cuptor:

Pieptul de pui se curata si se spala, apoi se sterge bine de apa. Usturoiul se curata si se piseaza, apoi se amesteca cu restul ingredientelor pana se formeaza o pasta.

Se unge pieptul de pui cu pasta de mustar si se pune intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei sau unt. Se toarna peste el sosul ramas si se da la cuptor la foc potrivit pentru o jumatate de ora timp in care se intoarce macar o data.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in aluat pufos cu bere