Piept de pui cu roșii

de laura2002 in Pui, 16 Iul 2013 | 2920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui
  • 6 buc roșii
  • 2 cepe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu roșii:

Se prăjește carnea cu ulei pînă ce își schimbă culoarea.

Cepele se taie mărunt și se pun peste carne în tigaie.

Roșiile se taie mărunt (fără coajă) se pune peste carne ,sare,piper,suc de roșii.

Sucul de roșii se subțiază cu apă călduță să acopere carnea bine.

Se ține să fiarbă pînă carnea este moale.

Se servește cu pătrunjel tocat și opțional brînză rasă

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu roșii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]