Piept de pui cu smantana

de trifadalia in Pui, 8 Mai 2018 | 3894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui
  • 80 ml ulei
  • sare, boia, piper, faina.
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri de smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana:

Se spala pieptul de pui, apoi se feliaza. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce.

Se pune uleiul la incalzit, se da fiecare felie condimentata prin faina, apoi se prajeste in ilei pana are o crusta crocanta faina. Se stinge apoi cu zeama de la jumatatea de lamaie si se acopera cu apa sa fiarba. Dupa ce au fiert, feliile de piept se scot pe o farfurie, apoi se adauga in sosul rezultat smantana si se mai lasa pe foc cu pieptul 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui sub staniol la cuptor