Piept de pui cu sunca si cascaval

de Adinacarla in Pui, 1 Feb 2010 | 10033 vizualizari

 

Am vrut sa fac pieptul de pui mai altfel decat de obicei si m-am inspirat din retetele voastra si a iesit asta:

 

INGREDIENTE

  • piept de pui ( un piept jumate)
  • cascava
  • sunca
  • sare
  • piper
  •  2ou
  • faina
  • condimente pentru pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sunca si cascaval:

Spalam bine pieptul de pui. Il taiem si il batem putin ca pentru snitel.

 Condimentam cu sare, piper si condiment pentru pui.

Pus in interior fasii se sunca si cascaval.Rulam si prindem cu scobitori.

Ouale se bat cu sare si putin piper ca si pentru omleta.Dam rulourile de carne prin faina si apoi prin ou si le prajitm bine in ulei.

Noi le-am servit langa orez cu legume.

TIPS-URI

1

am folosit sunca praga traditioanala...

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ela 1

01.02.2010, 16:46

asta se cheama cordon-bleu

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2010, 10:41

lia maria 1

12.04.2010, 09:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]