Piept de pui gratinat

de Rocsi in Pui, 23 Mai 2011 | 15157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat:

Pieptul de pui(fara piele si fara os) se taie cam in 6 bucati.

se spala bine si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.

le batem putin cu ciocanul pentru snitele.

il ungem cu putin ulei,dupa care condimentam fiecare bucata cu sare,piper si boia de ardei.

punem grill-ul la incins si punem piptul de pui pe el,cam 2 minute pe fiecare parte.

luam apoi o tava si asezam niste hartie de copt in ea,apoi punem bucatile de piept in tava.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

acesta il amestecam cu smantana ,apoi il punem peste suprafata bucatilor de pui.

mararul il spalam si il tocam marunt,si presaram deasupra acelui amestec cu cascaval.

dam tava in cuptorul incins,si lasam pipetul acolo cam 15-20 minute.

il scoateti putin la racorit,apoi servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Rocsi 1

26.07.2011, 21:14

ubulika

RuxyRux 1

26.07.2011, 21:16

Arata grozav Rocs...cum mi-a scapat?

Rocsi 1

26.07.2011, 21:19

poate erai plecata undeva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale ministeriale