Piept de pui in crusta de cascaval si smantana

de corina241 in Pui, 7 Oct 2012 | 6579 vizualizari

 

Este o reteta simpla si foarte gustoasa!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100g smantana
  • 100g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de cascaval si smantana:

Taiem pieptul in fileuri potrivite,cam in 4-5 parti.

Ungem tava de yena cu unt sau tapetam cu hartie de copt.

Amestecam intr-un bol smanatana cu usturoiul pisat,sarea si piperul.

Tavalim bucatile din piept de pui in amestecul de smantana,iar deasupra presaram cascaval ras.

Introducem tava la cuptor la foc mediu,o lasam 15 min acoperita,dupa care indepartam capacul pentru a se rumeni(in total 40-45 min)

 Se serveste cu sfecla rosii sau orice alta garnitura sau salata doriti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de cascaval si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu piept de pui si smantana