Piept de pui in sos

de Dya Daniela Andrei in Pui, 3 Apr 2014 | 12208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un ardei gras rosu
  • un morcov
  • ceapa verde
  • 2 rosii mari bine coapte
  • 50 ml bulion
  • 300 ml supa de pui
  • 4-5 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
  • patrunjel sau marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos:

Pieptul de pui, taiat cubulete se caleste in cateva linguri de ulei. Se adauga legumule (cu exceptia celor doua rosii) tocate marunt si se calesc impreuna pana ce acestea devin translucide. Se adauga apoi supa de pui si se potriveste de gust cu sare. Cand supa a scazut suficient adaugam bulionul si cele doua rosii trecute prin razatoare si lasam pe foc pana ce are aspect legat. Se presara patrunjelul/mararul proaspat tocat si se serveste calda.

Este tare buna mancarica aceasta cu un pui de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de ceapa