Piept de pui in sos rosu

de ANCA in Pui, 28 Mai 2009 | 8152 vizualizari

 

Asa l-am preparat pe loc, la inspiratia de moment:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • cam 400 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 3-4 fire usturoi verde
  • cimbru, sare, piper, condimente pt pui
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi
  • lapte, unt
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos rosu:

Pieptul de pui l-am taiat julien si l-am pus la inabusit in tigaia de teflon cu putin ulei de masline, condimentele de pui, cimbru, sare, piper. Dupa 10 min, am adaugat si ciupercile taiate bucati mari, le-am lasat cateva minute.

Usturoiul l-am facut mujdei, am dizolvat in el pasta de rosii, apoi am adaugat in tigaie. Inca 5 minute si gata puiul!

Garnitura: am facut piure clasic, in care am pus si ceapa verde (idee furata de la Oana), si am mixat totul, iese un piure de primavara aromat si gustos!

Se serveste cu castraveciori murati, au mers de minune:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui