Piept de pui marinat la gratar

de lilik in Pui, 22 Oct 2012 | 13108 vizualizari

 

O bunatate...se face repede si multumeste toata familia ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 ml vin alb(jumatate de pahar)
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1 lamaie (nu prea mare)
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper si paprika dupa gust
  • rozmarin proaspat 2-3 ramurele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat la gratar:

Intr-un vas lunguiet punem vinul,uleiul,zeama de lamaie,sare,piper,paprika si cu o furculita le batem putin ca pe oua.

Pieptul de pui il taiem felii,pe care le punem in marinada,apoi peste punem ace de rozmarin si usturoiul taiat feliutze,dupa care le intoarcem putin.

Acoperim vasul cu folie transparenta si dam la rigider 2-3 ore(cel mai bine ar fii o noapte),dupa care scoatem feliile de piept din marinada si le punem direct pe gratar.

Servim cu piure,salata sau garnitura preferata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sim0na 1

23.10.2012, 09:45

Mmm... delicioasa mancarica!! Si imi place foarte tare farfuria

ANNA_46 1

23.10.2012, 11:39

Mmmm....ce bunatate , punem bine la favorite

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar