Piept de pui pane umplut cu cascaval

de deyutzky in Pui, 8 Oct 2012 | 21293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cascaval Delaco
  • cateva linguri de faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane umplut cu cascaval:

Pieptul de pui se spala bine, se taie felii subtiri, se bate si se condimenteaza cu piper si sare.

Ouale se bat cu un praf de sare, cascavalul se taie fasii.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie dupa care luam cate o bucata din piept de pui si punem pe marginea fiecarei bucati cate o fasie de cascaval, rulam, dam prin faina, apoi prin ou si punem la prajit in uleiul incins.

Dupa ce sunt gata, se scot pe un servetel pt a se absoarbe uleiul.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi dauphinoise