Piept de pui pe pat de cartofi

de Anamaria7 in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2010 | 11767 vizualizari

 

Sambata e o zi plina de treaba, mai ales toamna, cu toate zacustile, ghiveciurile si muraturile :P Asa ca am facut mancare pe fuuga :)

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari, preferabil rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper, boia, oregano
  • 4-5 bucati de piept de pui
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi:

Cartofii se taie cubulete mici, se condimenteaza cu sare, piper, boia si ulei de masline si se aseaza intr-o tava pentru cuptor.

Puiul se sareaza, se pipereaza si se condimenteaza cu oregano si se aseaza peste cartofi.

Tava se da la cuptor la 200C pentru cca 25min, pana cand cartofii devin aurii si carnea se rumeneste bine.

 

TIPS-URI

1

Noi am sevit cu salata de castraveti, rosii si ardei kapia.

2

Nici rozmarinul nu strica in condimentarea cartofilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de chipsuri