Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman

de Sylvia in Pui, 2 Iun 2010 | 6316 vizualizari

 

Va prezint o reteta pe cat de simpla pe atat de delicioasa : piept de pui pe pat de cartofi preparati in vas roman, fara apa si doar cu o lingura de ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de :
  • o jumatate file de piept de pui  fara piele,
  • 3 cartofi rosii mititei,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • o lingura de ulei de masline
  • ierburi aromate in functie de preferinte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman:

 Preparare : se spala bine cartofii si se sterg si se taie cu tot cu coaja felii maricele, se condimenteaza  si se aseaza in vasul roman. Peste ei punem carnea de pui condimentata bine cu sare, piper si boia.  Am turnat cu grija peste o lingura de ulei de masline sa ajunga peste tot cate un firicel.

Am acoperit apoi cu capac si am lasat 40 de minute la cuptor. Vasul roman  este bine sa stea  in apa inainte sa se imbibe cu apa si se pune la cuptor cat e cuptorul inca rece sa se incinga o data cu cuptorul. Dupa 40 de minute am avut rezultatul , carne  super frageda si cartofi rumeniti frumos . I-am servit cu o portie de salata facuta din rosiis de vara si ceapa , a fost un pranz excelent .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de usturoi