Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola

de amradu in Pui, 10 Ian 2017 | 3372 vizualizari

 

Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola si cartofi la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 750 g cartofi ondulati pentru cuptor
  • 150 g branza gorgonzola
  • 100 g de smantana
  • 80 g unt
  • sare
  • piper
  • chili
  • usturoi pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola:

Se taie pieptul de pui in bucati medii, se dau cu sare, piper, chili, usturoi pudra; se pun in tigaie antiaderenta, impreuna cu 60 g unt. Se trag la tigaie pana pana se rumenesc.

Intru-un ibric, se topeste untul (20g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana cand se formeaza un sos omogen, apoi se adauga smantana, sare si se amesteca usor inca 2-3 minute.

Cartofii ondulati se pun in tava, pe foaie de copt si se lasa aproximativ 25 de min. la 200 de grade C (punga de cartofi pt cuptor de la Lidl).

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de varza calita