Piept de pui umplut

de dantes in Pui, 13 Dec 2018 | 3761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina radacina
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui se taie in felii subtiri.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei, morcovii si telina se dau prin razatoare si se pun peste ceapa calita se condimenteaza cu piper si sare dupa gust si se lasa la calit impreuna cu ceapa pana se inmoaie.

Pe fiecare felie de piept de pui se pune cate o lingura din compozitia de mai sus si se impacheteaza.

Se trece fiecare bucata de piept prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe un servet absorbant.

Se servesc cu garnitura preferata, cartofi, orez, legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]