Piept de pui umplut cu ciuperci

de Miha in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2009 | 8555 vizualizari

 

O reteta pentru concurs: piept de pui umplut cu ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust si preferinta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ciuperci:

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute.

Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.

Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Eu le-am robotit. :-))

Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pana se subtiaza.

Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci. Se ruleaza cat de strans posibil.

Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent, se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat. Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumenesc putin.

Se serveste cald sau rece, ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]