Piept de pui umplut in crusta de migdale

de RuxyRux in Pui, 16 Aug 2012 | 4884 vizualizari

 

O friptura la cuptor....cu umplutura delicioasa de morcovi...

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 cana de migdale
  • 3 linguri mustar( de Dijon)
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare de mare dupa gust
  • piper negru macinat( un praf)
  • Umplutura:
  • 2 morcovi potriviti
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare de mare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut in crusta de migdale:

Pieptul se spala si se zvanta intr-un servet de hartie, apoi se taie pe jumatate si se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper. Se stropeste cu lamaie cu ulei de masline, apoi se unge bine peste tot.

Migdalele se maruntesc la blender.

Se pregateste umplutura amestecand bine morcovii rasi cu sare, zeama de lamaie si usturoi zdrobit, apoi cu piperul.

Umplem bucatile de pui cu cate doua linguri din umplutura si le pliem parte peste parte. Le prindem cu o tepusa.

Taiem o foaie pergament si o punem intr-o tava.

Punem jumatate din cantitatea de migdale si asezam pieptul umplut.

Punem si restul de migdale deasupra. Strangem foaia pergament si coacem la 200 de grade pentru 45-50 de minute.

Servim cu garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut in crusta de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu carne tocata - Reteta cu numarul 800