Piept de rata

de Dea_Dea in Rata, 28 Dec 2019 | 3718 vizualizari

 

A fost prima data cand am facut si m-am indragostit pe loc. Am crezut ca este dificil sa prepari un piept de rata dar nu este deloc dificil.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de rata
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata:

Incingem cuptorul la 180 de grade C.

Pieptul de rata se foloseste la temperature camerei, se sterge bine cu prosop de hartie. Cu un cutit foarte bine ascutit crestam pielea, dar avand grija sa nu taiem si carnea. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.

Se asaza pieptul de rata in tigaie cu pielea in jos si se pune la foc mediu timp de 8 min. Transferam pieptul de pui in tava tapetata cu hartie de copt si il dam la cuptor pentru inca 8 min.   Intoarcem pieptul de rata cu carnea in jos timp de 2 min. Cand este gata il scoatem si il lasam la odihnit 5 min, apoi il taiem. Noi l-am servit cu pireu de cartofi si sos de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu ratatuille de legume