Piept de rata cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

de Gabriela_Gh in Slow Cooker, 18 Feb 2019 | 6022 vizualizari

 

 In general nu-mi place pieptul de pasare. Exceptie de la regula face pieptul de rata si mai ales daca este de tara.

 

INGREDIENTE

  • un piept de rata de tara
  • 4 cartofi potrivit de mari
  • 50 gr unt
  • 10 gr sare
  • piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Curatam si taiem rondele (groase cam de 5 mm) cartofii. Punem mai intai in oala untul. Adaugam cartofii si asezam piptul de rata deasupra cu pielea in sus. Presaram sarea si piperul.

Pornim slow cookerul Crock-Pot, setam functia high pentru 3.5 ore. Dupa ce este gata, portionam pieptul de rata, servim cu cartofi si garnitura la alegere. Eu am ales ardei capia copti.

Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata cu cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu piept de pui la slow cooker Crock-Pot