Piersici cu sos de ciocolata si coniac

de IonitaFlorinConstantin in Prajituri, 2 Apr 2014 | 2924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piersica din compot
  • 300 gr. ciocolata
  • 10 gr. coniac
  • 20 gr. apa
  • 100 gr. faina
  • 1 lingurita mica de zahar
  • 1 ou
  • 1 varf mic de cutit scortisoara
  • 500 ml. ulei (pentru prajit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu sos de ciocolata si coniac:

Se pun intr-un vas: 300 grame de ciocolata,10 grame de coniac,20 grame apa.

Se lasa la topit, pana se face ca o pasta.

Se pun intr-un vas: 100 grame faina,1 lingurita mica de zahar,1 ou,1 varf mic de cutit cu scortisoara.
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul, pana se obtine bechamelul.
Se pune la incis intr-o cratita, 500 ml. ulei.
Se iau cele 2 jumatati de piersica si se dau prin bechamel.
Se pun jumatatile de piersica date prin bechamel in cratita cu ulei.
Dupe ce au prins putina culoare, se scot din ulei.
Se pun pe o farfurie si deasupra se pune ciocolata topita. Va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu sos de ciocolata si coniac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Pushaa 1

03.04.2014, 11:04

laura_n 1

03.04.2014, 16:54

bun venit!

IonitaFlorinConstantin 1

03.04.2014, 20:15

Va multumesc frumos ca ma primiti in famila voastra...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecul Gandac