Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 4250 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de Cristi Roman 1
de AndreaE 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 15:04
ieri la 14:16
ieri la 09:15
de RODIMUR 8
pe 21.08 la 23:04
de Caty 3
pe 21.08 la 22:18
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
vasimur
Caty
Bucataras
ella 87 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
olea_bivol 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!