Piftelute de dovlecei

de Alina26 in Mancaruri de legume, 3 Apr 2013 | 4602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 dovlecei potriviti
  • 70g paine inmuiata
  • 4 linguri de parmezan
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de dovlecei:

Spalam dovleceii si ii taiem cubulete mici.Intr-o tigaie incalzim uleiul si catelul de usturoi zdrobit.Dupa ce s-a incalzit uleiul,scoateti usturoiul si adaugati dovleceii taiati.Lasati la foc potrivit,pana se rumenesc.

Dupa ce s-au facut dovleceii,ii dati pe robot cu putina sare,oul si paina inmuiata (si stoarsa).Puneti aceasta compozitie intr-un bol si adaugati parmezanul,putin piper si mestecati .Mai adaugati paine daca nu reusiti sa faceti piftelutele.Oricum compozitia trebuie sa fie putin moale.

Faceti piftelutele si le treceti prin pesmet.Puteti sa le prajiti in ulei fierbinte,sau le puneti intr-o tava la cuptor preincalzit la 200° pana se rumenesc.

Serviti-le calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]