Piftie

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2013 | 5858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • picior porc
  • sorici
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie:

Se pun ingredientele la fiert cu capac, pana se desface de pe oase. Se da la racit pana a 2 a zi (frigider). A 2a zi se ia toata grasimea de deasupra, apoi se pune pe foc sa se incalzeasca, scoatem bucatile pe o tava, mai iau grasimea formata si dupa ce am desfacut carnea de pe oase, le punem la loc in oala si amestecam cu spumarul. Dam la o parte de pe foc si punem usturoiul pisat, amestecand in oala. Carnea se aseaza pe vase si cu polonicul punem zeama prin strecuratoare. Lasam pana a 2 a zi la rece.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]