Piftie

de AndreaE in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2014 | 4524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 picioare de porc
  • 400 gr sunculita afumata
  • 4 catei de usturoi
  • sare , piper
  • apa
  • 2 plicuri gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie:

Se spala bine carnea si se pune la fiert.Se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase. Se scoate carnea, se curata de oase apoi se taie bucatele si se aseaza in farfurii. 

Se piseaza usturoiul , se adauga in apa in care a fiert carnea. Se adauga sare , piper dupa gust si cele 2 plicuri de gelatina (topita intr-o ceasca de cafea cateva secunde in cuptorul cu microunde). 

Strecurand apa se toarna peste carnea asezata in farfurii. Se lasa pana se intareste. Se consuma cu boia presarata si cu putin otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racitura cu pui (sau piftie)