Piftie de porc

de claudiaO in Porc, 9 Oct 2016 | 3244 vizualizari

 

Cum vine frigul, cum be zboara gandul la  o piftie delicioasa...unsa cu putin hrean ras.

 

INGREDIENTE

  • 1 rasol de porc
  • 1 adidas maricel
  • 5-6 catei usturoi
  • Sare/piper/foi de dafin
  • Apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

Spalam bine piciorul de porc si rasolul si le punem in oalacu APA rece. Eu am pus oala cam trei sferturi plina. Punem sare si asteptam sa inceapa sa daca spuma. Curatam cu grija si rabdare to at a spuma , punem boabe de piper si cateva foi de dafin si lasam sa fiarba LA foc mic fara capaac pana se desprinde carnea de pe oase si zeama scade bine de tot. Cand este gata, curatam carnea de oase si o asezam in tava. Zeama ramasa  o amestecam cu usturoiul zdrobit si o vanturam bine ca sa se raceasca. Daca mai e nevoie mai adaugam sare. Cu o sits, strecuram zeama si o turnam incet pests carnea din tava. Dam LA rece pana se incheaga bine apoi putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc