Piine la cuptor in oala de lut

de elemer in Piine, 20 Mar 2014 | 5746 vizualizari

COMENTARII (10)

Tabita _ 1

20.03.2014, 23:39

MotanLaOale 1

20.03.2014, 23:49

simonacallas 1

21.03.2014, 07:30

Foarte buna painea

Pushaa 1

21.03.2014, 11:08

imi place!

Rocsi 1

21.03.2014, 11:26

Ce gustoasa

deyutzky 1

21.03.2014, 12:06

foarte buna!

Alexandra Burz 1

21.03.2014, 12:59

laura_n 1

21.03.2014, 17:27

bun venit!

Panacris 1

22.03.2014, 14:06

Interesant! Eu știam că vasul de lut trebuie ținutîn apă rece cca. 20 de minute înainte de a pune la cuptor, și cuptorul să fie rece. Dar probabil că așa este la preparate din carne etc. nu și la pâine De probat! Bine ai venit!

elemer 1

22.03.2014, 21:46

Da ai dreptate dar am pus foi de varzá si atunci nu mai trebuie tinut in apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine fara framantare