Pilaf cu carne de curcan

de Gicuta in Curcan, 3 Iul 2015 | 4597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de curcan
  • 200 g orez
  • o ceapa
  • un morcov
  • 1 ardei gras rosu si verde
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de curcan:

Carnea de curcan o punem la fiert cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert, o lasam sa se racoreasca , o alegem dupa oase si o taiem bucatele.

Legumele le curatam, le spalam si le taiem cubulete.

 Intr-o cratita adugam uleiul si cand se incalzeste adaugam ceapa, morcovul si ardeiul.. Dupa 3-4 minute adaugam si rosiile.Orezul il curatam de impuritati , il spalam si il adugam si pe el peste legume. Ametecam sa nu se lipeasca , adaugam doua polonice cu supa in care a fiert carnea, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic. Pe masura ce lichidul se evapora mai adaugam treptat cate un polonic de supa, pana ce orezul a fiert. Condimentam cu sare si piper.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite pane cu piept de curcan si legume