Pilaf cu ciuperci si rosii cherry

de lilik in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2011 | 6439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ciuperci champignon
  • 10 rosii cherry
  • 1 ceapa verde mica(fara frunze)
  • 1 pahar cu orez
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci si rosii cherry:

Taiem ciupercile in 2 apoi le feliem,rosiile le taiem in 4.

Tocam ceapa marunt si o punem la calit cu putin ulei,iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie apoi punem rosiile,amestecam si punem vinul.

Lasam pana scade tot lichidul din tigaie,apoi punem orezul spalat si il calim putin,dupa care punem 2 pahare cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand scade apa mai adaugam cate putina pana orezul este fiert.

Potrivim de sare si piper si daca doriti puteti pune patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]