Pilaf cu costita afumata si carnaciori

de madab in Porc, 11 Mar 2015 | 7120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 50 g carnati
  • 100 g costita afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu costita afumata si carnaciori:

Se spala si se curata legumele.

Morcovul se da pe razatoare , ceapa se taie pestisori.

Intr-o oala se pune ulei la incins ,peste care se pun legumele.

Cand sunt calite , se adauga orezul si se amesteca.

Se pun si carnaciorii si costita.

La o cana de orez eu pun 4 cani de apa si se lasa la fiert.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate manca cu castraveti murati si ardei capia in otet.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu costita afumata si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si costita