Pilaf cu morcov

de violeta30 in Mancaruri de legume, 9 Noi 2014 | 3968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana orez
  • 3 cani de apa
  • 1 morcov mare ras
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu morcov:

Se razuie morcovul, ceapa se taie marunt si se calesc in ulei. Se spala orezul si se pune peste legumele calite. Se lasa putin la calit si se adauga apa, sarea (delikat). Se pune capacul peste cratita si se lasa la foc potrivit fara a se amesteca in cratita pana scade bine lichidul. Daca se mesteca inainte de a scadea apa se va lipi orezul de fundul cratitei. Cand a scazut si s-a legat se adauga piperul. Se adauga patrunjel tocat deasupra, se opreste focul si se lasa la odihnit cateva minute cu capacul pus.

Este o garnitura potrivita pentru peşte, friptura sau se poate servi si simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume