Pilaf cu pui

de ella49 in Pui, 28 Mai 2011 | 5759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 5 cani de apa
  • 1 ceapa mica
  • delikat
  • 6 ciocanele pui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

Se pune apa cu 2 linguri de ulei,delikatul si ceapa taiata sa fiarba.Cand incepe sa fiarba se pune orezul si se lasa la foc mic pana se ingroasa.

Eu ciocanelele le-am pus pe gratar la aragaz.Dar se pot si praji.

 

POFTA BUNA!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Closca cu puii de aur - pulpe umplute