Pilaf cu pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 18 Sep 2011 | 8500 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ½ ardei galben
  • ½ ardei rosu
  • 2-3 ciuperci
  • 500 g piept de pui
  • 350-400 g orez
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • Chili
  • Piper
  • Ierburi italienesti
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

 Ceapa se taie marunt, morcovul,ardeii si ciupercile se taie cubulete. Pieptul de pui se taie cubulete,se condimenteaza si se pune in putin ulei pana se “albeste”. Se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.

 In uleiul ramas se pun legumele si se calesc,apoi se adauga orezul si puiul. Se amesteca bine si se acopera totul cu apa. Se fierbe la foc mediu pana este fiert orezul si legumele. (daca este nevoie se mai adauga apa). La sfarsit se pune pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust. Daca mai este lichid nu este nevoie sa fierbeti,lasati vasul acoperit si orezul v-a absorbi surplusul.

 

Se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci