Pilaf cu rosii Cirio

de Bucataras in Mancaruri de post, 26 Mar 2011 | 6494 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de rosii Cirio Polpa
  • 1 cana de orez cu bob lung
  • 1 cana si jumatate de apa
  • 2 lingurite seminte chimen
  • 2 lingurite coriandru
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 morcov taiat cubulete
  • 100 gr ciuperci feliate
  • 100 gr mazare congelata
  • 1 ceapa mare tocata
  • 2 catei usturoi tocati
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 1 lingurita de pasta de ardei iute
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu rosii Cirio:

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu rosii Cirio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]