Pilaf verde cu pulpe de pui

de cristina1985 in Pui, 17 Apr 2019 | 2438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 lg-te ulei cocos (fara gust si miros) sau ulei floarea soarelui
  • sare
  • Pentru pilaf:
  • 1 ceapa mare
  • 12 lg orez
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 dovlecei mici
  • 3 catei usturoi
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf verde cu pulpe de pui:

Pulpele de pui le-am gatit mai dietetic si anume: am pus apa intr-o tigaie si pulpele. Am pus sare si capac. Le-am fiert 1 ora si 30 minute, maxim  2 ore (depinde cat de mari sunt). Se adauga apa, cand este cazul.

In acest timp se prepara pilaful verde: Se toaca ceapa marunt, se caleste, se adauga orezul si amestecati cateva minute. Apoi, puneti 800 ml apa, sare (trebuie pusa de la inceput) ia de cand incepe sa fiarba, se  lasa 25 minute , pe ochiul mijlociu, flacara mica, cu capacul tras. Nu se amesteca in pilaf, doar se misca vasul din cand in cand, pentru a nu se lipi.

Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete si se pun deasupra orezului. Adaugati apa, de cate ori este nevoie (dar nu multa). Spre sfarsit (dupa alte 10 minute), se pune mararul si usturoiul tocat. Timpul total de preparare al pilafului este de 45 minute, din momentul in care fierbe apa cu ceapa.

Pulpele se prajesc in 2 lg-te ulei cocos(fara gust) sau ulei floarea soarelui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf verde cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]