Pipote si inimi cu legume mexicane

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Mai 2011 | 9460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga amestec mexican
  • 500 gr pipote si inimi
  • sare
  • piper
  • boia
  • o lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu legume mexicane:

Spalam si curatam bine pipotele si inimile.

Ungem o tava termorezistenta cu o lingura de ulei, dupa care punem legumele si pipotele, condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si completam cu apa cat sa le acopere.

dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, verificam din cand in cand si mai punem apa daca este cazul.

O mancare usoara si sanatoasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin