Pişcacios

de mena29 in Salate, 17 Noi 2011 | 11147 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la soacra mea şi imi place foarte mult. Aş fi vrut sa o postez acum vreo luna şi jumatate însa din lipsa de timp nu am reuşit.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogoşari
  • 1,5 kg ceapa alba
  • 250 gr ardei iute
  • 2 linguri rase de sare fara iod
  • 400 gr zahar
  • 500 ml oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pişcacios:

Spalam gogoşarii şi ardeiul iute,curăţam ceapa şi o spalăm. Le taiem toate julien şi le punem intr-o cratiţă,adăugăm oţetul,zaharul şi sarea.Punem cratiţa pe aragaz,la foc potrivit. Din momentul in care a început sa fiarba,lasam pe foc inca 20 de minute.

Punem salata fierbinte in borcane curate cu capac.Intoarcem borcanele cu capul in jos preţ de 5 min. dupa care le întoarcem la loc şi le depozitam în camară.Borcanele nu necesita sterilizare.

Puteti servi aceasta salata langa o friptura sau cum va place vouă .Mie îmi place şi aşa cum este ea,cu paine.

TIPS-URI

1

Eu spal bine borcanele inainte de a le umple,le clatesc si le bag in cuptorul de la aragaz cca.15 min la 200 grade C sa se usuce bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pişcacios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (68)

mena29 1

07.01.2012, 15:21

Si eu,draga mea

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:14

iry-gabriela 1

09.04.2012, 22:28

interesanta si chear pare sa fie super buna....felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari pentru iarna - Reteta pas cu pas