Piure de cartofi cu afumatura si gogosari

de andreea_angelo in Porc, 3 Dec 2012 | 4855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 200 g afumatura(kaizer,scarita)
  • gogosari in sos
  • margarina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu afumatura si gogosari:

Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert. Carnea afumata (eu am folosit scarita, deci am fiert-o inainte sa o pun la calit) o punem la calit pt cateva minute, dupa care adaugam si gogosarii in sos si mai lasam un pic sa fiarba,eventual mai adaugam niste apa, foarte putina. Cand s-au fiert cartofii, ii pisam, adaugam margarina si sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu afumatura si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu carne de porc marinata