Piure de cartofi cu branza de vaci

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 6243 vizualizari

 

Un piure putin mai altfel. O combinatie englezeasca, ce rezulta intrun piure cremos cu gust putin acrisor.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 branza de vaci
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu branza de vaci:

Curatam, spalam si fierbem cartofii. Cand sunt inca fierbinti ii pisam si adaugam pe rand unt, lapte foarte fierbinte, sare dupa gust, iar in final branza de vaci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covrigei sarati