Piure de cartofi cu cotlet de porc umplut cu carne tocata

de trifadalia in Porc, 5 Aug 2019 | 2477 vizualizari

 

O mancare ideala pentru mesele de duminica in familie.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotlet de porc 800 gr
  • 300 gr spata de porc
  • 3 buc catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita condimente pentru carne de porc
  • 4 linguri sos barbeque
  • 1 lingura de untura de porc
  • 150 ml vin rosu
  • Piure:
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml lapte
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu cotlet de porc umplut cu carne tocata:

Cotletul de porc se taie pe jumatate si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se pune sare, piper si usturoi ( 1 catel), se lasa sa stea asa 2-3 ore.

Spata de porc se toaca si se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de porc si usturoi ( 2 catei) si se intinde peste cotletul de porc batut bine. Apoi se ruleaza si se leaga cu sfoara pentru a nu se desface la cuptor.

Se asaza carnea rulata in vasul de yena, se adauga vinul si untura si se pune la cuptor pentru o ora jumatate la 200 grade. Inainte de a o scoate din cuptor cu jumatate de ora, se unge carnea pe fiecare parte cu sosul barbeque.

Intre timp se curata cartofii, se spala si se taie cuburi, alaturi de un catel de usturoi care se pun la fiert. Cand cartofii s-au fiert, se strecoara, se adauga uleiul si sarea si se blendeaza. Se adauga si laptele fierbinte.

Se serveste alaturi de rulada feliata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu cotlet de porc umplut cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

06.08.2019, 10:38

Buuun!

Rocsi 1

07.08.2019, 20:12

Cred ca a iesit tare bun acest cotlet umplut!

dantes 1

11.08.2019, 10:16

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume