Piure de conopida (Piure low-fat)

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2011 | 6504 vizualizari

 

Al meu nu e chiar piure, mie imi place cu bucatele :))) O varianta fara atatia carbohidrati ca piurelul de cartofi, dupa parerea mea, muuuuult mai gustoasa! Imi place conopida foarte mult si ma bucur ca am incercat varianta asta de piure ca nici de el nu mi-e mai putin pofta, dar in cam ocolesc... ca e greu :P

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 100 gr cascaval
  • 100 ml lapte
  • 100 gr unt
  • sare
  • verdeturi (cimbru, marar sau patrunjel) (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de conopida (Piure low-fat):

Conopida se pune la fiert in apa cu putina sare, iar dupa ce am scurs-o o pasam. Adaugam untul cat e inca fierbinte, laptele, cascavalul ras si condimentam cu sare. Amestecam rapid sa se topeasca toate cele :)

Putem adauga verdeturi. Are un gust incredibil de aromat! Untul conteaza mult, nu folositi margarina.

 

TIPS-URI

1

Si daca vreti si mai low-fat, renuntati si la cascaval :P :D si puneti unt slaaaab (dar gustul nu va fi la feeel :(( )

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de conopida (Piure low-fat)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat