Piure de mazare,morcov si sfecla rosie cu ficat de porc si reductie de otet balsamic

de annemarry in Mancaruri cu carne, 25 Ian 2015 | 5347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mazare 250 gr
  • Morcov 250 gr
  • Sfecla rosie 250 gr
  • 300 gr ficat de porc
  • otet balsamic 50 ml
  • o lingurita jumate zahar
  • unt pt prajit
  • sare, condimente, verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare,morcov si sfecla rosie cu ficat de porc si reductie de otet balsamic:

Se fierb bine legumele separat cu putina sare, apoi se fac piure la blender. Piureul de mazare se da apoi printr-o sita sa eliminam cojile.

Ficatul se trage in unt pana se rumeneste putin si apoi se taie feliute

Otetul balsamic se pune la fiert impreuna cu zaharul aproximativ 15 minute.


Ansamblare : luam o forma cerc, punem 2 linguri de piure de mazare, apoi de morcovi si terminam cu cel de sfecla ( l-am lasat pe cel de sfecla la sfarsit deoarece este mai zemos)si deasupra punem condimentele favorite si verdeata, langa punem feliutele de ficatel si ornam cu reductia de otet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare,morcov si sfecla rosie cu ficat de porc si reductie de otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu piure de legume