Piure pufos

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2012 | 5510 vizualizari

 

Cartofii pentru piure fierti pe aburi!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi albi
  • 50 g. unt
  • 250 ml lapte
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure pufos:

Curatam si spalam cartofii, ii feliem si punem la fiert ( am fiert cartofii pe aburi).

Dupa ce au fiert, zdobim cartofii si abia apoi adaugam untul. Incalzim laptele aproape de temperatura de fierbere si il adaugam treptat la cartofii amestecati cu unt. In final punem sare dupa gust. 

 

TIPS-URI

1

Cartofii fierti pe aburi vor fi mai pufosi si mai putin aposi.

2

Piure fara adaos de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]