Pizza afumata

de Andreea Baraboi in Pizza, 20 Oct 2014 | 3932 vizualizari

 

I-am dat acest nume deoarece sotului meu ii place enorm cu kaizer afumat! Mie nu prea imi place cu asa multa carne , prefer ceva margherita .

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 3 cani faina
  • jumate cub drojdie proaspata
  • sare
  • o lingurita zahar
  • apa calduta
  • ulei
  • Pt pizza
  • sos de rosii
  • oregano
  • ulei de masline
  • cascaval
  • sare
  • kaizer afumat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza afumata:

Cernem faina intr-un  bol unde   facem o gaura in mijloc unde adaugam  sarea , zaharul si intr-un  vas cu apa calduta punem drojdia la dizolvat si apoi o rasturnam in gaura fainii si incepem sa  framantam, mai adaugam putina apa calduta si incepem sa framantam bine, dupa 10 min de  framantat adaugam putin ulei in aluat si mai framantam circa 15 min. Lasam la dospit pana creste .

Intre timp pregatim sosul . 

Intr-un vas adaugam sos de rosii, sare, zahar, ulei masline si oregano si amestecam .

Odata crescut aluatul in tava din  cuptor o presuram cu faina si incepem sa intindem aluatul in ea, intepam cu furculita si ungem blatul cu sosul respectiv, unde  presuram bucatele de  kaizer afumat si bagam la cuptor preincalzit pt 15 min.

Scoatem din cuptor inainte sa fie gata, radem  cascavalul si o mai lasam sa se topeasca cascavalul, se  scoate din cupptor si se proportioneaza  felii.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton