Pizza Calzone

de Catalina L in Pizza, 25 Mai 2015 | 4229 vizualizari

 

Sunt abonata la pizza recunosc....cel putin o data pe luna fac.

Avandu-si originea in Neapole, calzone este o pizza umpluta (ingredientele sunt impaturite in coaja).
De obicei, se face pentru o singura persoana. Umplutura poate consta din diverse feluri de carne, legume, sau branza; cel mai adesea se foloseste mozzarella

 

INGREDIENTE

  • 250 g făină
  • 1 pachet de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 15 cl de apă
  • sos de rosii, mozarella, sunca de Parma, cascaval ras etc...
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Calzone:

Am folosit masina de paine : program aluat.

Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea.

După 1 oră si 50 minute aluatul este gata.

Se presara masa cu faina, se intinde o foaie rotunda.

Pe jumatate de foaie se pune sosul de rosii de casa (l-am mixat inainte) vezi reteta aici

Adăugați mozzarella, puneti jambonul de Parma, presarati mult cascaval ras.

Eu am pus si prune uscate, imi place combinatia.

Acoperiti cu cealalta jumatate din aluat si apasati marginile bine

Puneti în cuptorul incins pentru 20-30 minute.

Simplu si bun.....vezi alte variante aici

 

Pofta Buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Calzone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Catalina L 1

25.05.2015, 17:31

multumesc la toti....a fost buna recunosc

mirela0911 1

25.05.2015, 18:21

Ce buna e! Place!

Rocsi 1

26.05.2015, 19:56

Imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]