Pizza cu blat din ovaz

de _Alina_ in Pizza, 22 Noi 2012 | 8435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina de grau (+ extra pentru framantat)
  • 100 g faina integrala de ovaz
  • 80 g germeni de grau
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt zahar
  • 3 lgt drojdie uscata
  • 400 ml apa calduta
  • Topping
  • 4 bucati cabanos
  • 2 ardei capia
  • 400 g cascaval
  • 100 g cas
  • porumb fiert
  • masline
  • ceapa
  • ulei de masline
  • ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat din ovaz:

1. Amestecam fainurile, adaugam germenii de grau sarea zaharul, drojdia uscata si apa calduta si framantam. Daca aluatul este lipicios mai adaugam faina pana cand se desprinde de vas. Lasam la dospit 1 h.

2. Impartim aluatul in  doua parti egale.

3. Tapetam masa de lucuru cu faina, luam o parte din aluat si o intindem uniform cu ajutorul unui sucitor, o punem in tava, o ungem cu ulei de masline si ketchup.

4. Punem deasupra cabanosul taiat, ardeii, porumbul, maslinele, ceapa sau orice altceva avem la indemana ;) si introducem in cuptorul preincalzit la 200°C. Dupa 10 minute scoatem din cuptor, punem cascavalul razuit si casul deasupra si introducem in cuptor inca 10-15 min.

TIPS-URI

1

daca vreti sa fie mai interesant, puteti pune fulgi de ovaz

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat din ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]