Pizza cu blat subtire si crocant

de silvianart in Pizza, 20 Ian 2017 | 16042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 drojdie plic 7g
  • 6 linguri ulei, de preferat ulei masline
  • Sosul format din :
  • 2 rosii
  • 1/2 lingurita oregano
  • sare si piper
  • toppingul la alegere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat subtire si crocant:

Am amestecat 2 linguri faina cu drojdia, apa, uleiul si zaharul.  Am inceput sa adaug faina, cam jumatate din cantitate, apoi am adaugat sarea si restul de faina. Am framantat si am lasat aluatul 1 ora in frigider. L-am intins, l-am asezat in tavi si am aplicat toppingul. Am copt fiecare tava 10 min la 250 grade C, ultimile 2 minute cu ventilatorul pornit.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat subtire si crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida